usp1
usp2
usp3

Hyundai HYCH7070E-2 Benzine hakselaar - 4-takt - 7pk - 208cc - 57383

Hyundai HYCH7070E-2 Benzine hakselaar - 4-takt - 7pk - 208cc - 57383
824,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Deze zeer sterke maar toch compacte Hyundai hout-versnipperaar is voorzien van twee stevige brede rubber wielen en is eenvoudig te manoeuvreren. Takken tot maximaal 7 cm worden eenvoudig naar binnen getrokken door 2 messen die op een ronddraaiende trommel bevestigd zijn. Geschikt voor het versnipperen/hakselen van alle soorten takken en struiken, hagen maar ook groenafval (zoals snoeiafval van een conifeer). De messen vermalen de ingevoerde takken tot bruikbare houtsnippers die door de machine hoog uitgegooid worden. Deze snippers zijn door een richtplaat gemakkelijk op te vangen in een krui- of aanhangwagen en te gebruiken als bodembedekking, opvulling van tuinpaden of als aanjaag-hout voor de open haard.

      De machine kan door één persoon worden verplaatst en bediend. Ook is de machine voorzien van een trekstang zodat deze door bijvoorbeeld een zitmaaier kan worden verplaatst.


      De houtsnippers worden door de afvoerbuis hoog uit de machine geworpen en de richt-plaat bepaalt de stand van de uitworp. Door de benzine motoraandrijving kun je de machine overal gebruiken en ben je niet afhankelijk van elektriciteit. De inworp-trechter is scharnierbaar waardoor deze zeer eenvoudig te reinigen is.

      Toerental onbelast

      3600 rpm

      Werkt op

      Benzine

      Opgenomen vermogen

      4500 W

      EAN

      8718502573831

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.