Zakelijk bestellen

Voor onze zakelijke klanten bieden we interessante tarieven en leveringsvoorwaarden. Hieronder vindt u een greep uit de zakelijke mogelijkheden.

Offerte aanvragen?

Wilt u een aanschaf doen van minimaal 3 producten met een totale bestelwaarde van minimaal € 700,- excl. BTW? Mail ons een overzicht van de gewenste producten en wij zullen u een persoonlijk aanbod doen.

Contactformulier

Wilt u een aantal exemplaren van hetzelfde product bestellen? Bij een bestelhoeveelheid vanaf 5 (machines) of 10 (accessoires) doen wij u graag een persoonlijk aanbod. Neem hiervoor contact op via onderstaand contactformulier.

Kopen op rekening

Voor semi-overheidsinstellingen is het mogelijk om op rekening te kopen. U kunt dit tijdens het plaatsen van uw bestelling zelf aangeven in de winkelwagen door ‘overheid’ te kiezen. Wij nemen dan contact met u op.

Alternatief afleveradres & Tooltoday

Liever uw bestelling geleverd op het adres waar u aan het werk bent? Geef dan een alternatief afleveradres op tijdens het afronden van uw bestelling. Uw bestelling vandaag nog geleverd? Bestel dan voor 12:00 en kies voor Tooltoday tijdens het afronden van uw bestelling. Uw bestelling wordt dan tussen 17:00 en 22:00 bezorgd.

Heeft u nog vragen?

Wij vragen u het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Uw contactaanvraag zal binnen 1 werkdag in behandeling worden genomen.

Heeft u nog vragen? We proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. (Velden met * zijn verplicht.)