Petroleumkachel

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd
... meer info

Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jou geschikte Petroleumkachel verkrijgbaar is. In de categorie Petroleumkachel kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Qlima. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Petroleumkachel kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Petroleumkachel. Bestel je jouw Petroleumkachel op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen jou graag!

1 product

per pagina
 1. Qlima R 8128 S C-2 Petroleumkachel
  Qlima R 8128 S C-2 Petroleumkachel

  Bijzondere kenmerken

  Deze R 8128 S C-2 dubbelglasbrander van Qlima is bijzonder compact, licht van gewicht en zeer eenvoudig te bedienen. Een stopcontact of lucifers zijn niet nodig. Met één druk op de knop wordt de kachel ontstoken. De petroleumkachel beschikt over een dubbelglasverbrandingssysteem waardoor de k

  178,99 147,93
  Niet leverbaar

1 product

per pagina

Petroleumkachel van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Petroleumkachel zijn:

Petroleumkachel online kopen

Wil jij snel en eenvoudig een Petroleumkachel online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Petroleumkachel bestellen. Heb je vragen over een Petroleumkachel of heb je andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen jou graag!