usp1
usp2
usp3

    Meetgereedschap

    (13)

Prijs

Kyoritsu

13 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 1

Maak kennis met Kyoritsu: jouw elektrische superheld

Heb je ooit gehoord van Kyoritsu? Zo niet, maak dan je borst maar nat. Dit merk is de Batman onder de elektrische meetapparatuur. Opgericht in Japan – het land dat ons sushi, samurai en super-geavanceerde technologie bracht – is Kyoritsu al sinds jaar en dag de go-to voor professionals die met elektriciteit werken. Of je nu in de bouw zit, een elektricien bent of gewoon dol bent op het fiksen van elektrische apparaten in je vrije tijd, Kyoritsu heeft wat je nodig hebt om te meten, te testen en te triomferen.

Stevig als een rots, betrouwbaar als de zon

Kyoritsu snapt dat als het op elektriciteit aankomt, er geen ruimte is voor fouten. Je wilt apparatuur die net zo betrouwbaar is als je eigen skills. En dat is precies wat Kyoritsu biedt. Hun meetapparatuur is gebouwd om te overleven – of je nu op een bouwplaats werkt of in een verfijnde elektronicawerkplaats. Duurzaamheid? Check. Betrouwbaarheid? Dubbelcheck. Met Kyoritsu weet je dat je metingen accuraat zijn, wat de klus ook is. Het is alsof je een trouwe hond hebt, maar dan eentje die voltages meet en geen kruimels op de bank achterlaat.

De paradepaardjes van Kyoritsu

Bij Kyoritsu schitteren ze met hun overige meetapparatuur, multimeter, en stroomtang. Deze drie zijn als de Heilige Drievuldigheid voor elke elektricien. Stel je voor dat je een multimeter hebt die zo gevoelig is dat hij zelfs de stemming van je elektrische bedrading kan peilen. En een leuk feitje: Kyoritsu was een van de eerste bedrijven die de isolatieweerstandtester uitvond, waardoor ze eigenlijk de grootouders zijn van veilig elektrisch werk. Respect!

Waarom je niet zonder Kyoritsu kunt

Zo, nu weet je waar Kyoritsu voor staat. Hoog tijd om je eigen setje te scoren, toch? Gereedschapcentrum staat voor je klaar met alles van Kyoritsu wat je hartje begeert. En weet je wat helemaal mooi is? Dankzij onze snelle levering en groot assortiment, zit je nooit lang zonder. Of je nu een doorgewinterde pro bent of net begint met het verkennen van de wereld van elektriciteit, Kyoritsu en Gereedschapcentrum hebben je rug. En dat allemaal tegen scherpe prijzen en met service waar je u tegen zegt. Dus waar wacht je nog op? Tijd om die elektrische projecten naar een hoger niveau te tillen!