LED Lenser H14.2 Hoofdlamp - 350 lumen - 260m

Special Price 89,49 73,96 Normale prijs 120,00
+
-

Standaard meegeleverd:

4x AA batterijen

Bijzondere kenmerken:

De LED Lenser H14.2 is een innovatieve hoofdlamp met verbazende lichtsterkte. Deze hoofdlamp heeft een lichtsterkte van 350 lumen wat voldoende is om 260 meter ver te schijnen. De H14.2 is uitgerust met de Smart Light technologie, een elektronisch lichtsturingssysteem dat drie verschillende lichtprogramma's (Professional, Easy, Defence) combineert met acht lichtfuncties (Morse Tactical Task, Boost, Power, Low Power, Dim, Blink, S.O.S. en Defence Stobe). Bovendien is deze hoofdlamp voorzien van de nieuwe "Wheel Switch" waardoor u de lichtsterkte van de lamp traploos instelt. Ook kan deze schakelaar gebruikt worden om de snelheid van de stroboscoop te regelen. Uiteraard is deze LED Lenser hoofdlamp uitgerust met het Advanced Focus System waarmee u kunt kiezen voor een felle straal voor veel bereik of een brede bundel voor een grote oppervlakte op korte afstand. En dat allemaal met 1 snelle beweging dankzij de Speed Focus. Deze hoofdlamp is dimbaar, zwenkbaar en is uitgerust met een rood lampje aan de achterkant zodat u goed zichtbaar bent voor achteropkomend verkeer.
De H14R.2 werkt op vier meegeleverde AA batterijen die een maximale brandduur genereren van 30 uur in de laagste stand en 8 uur in de Boost functie. Het verbruik van de batterij is te beïnvloeden want u heeft keuze uit 2 energie modi: de energiebesparende stand met een afnemende lichtopbrengst of de constante modus met een gelijkblijvende lichtopbrengst en batterijverbruik. Met het schakelaar slot aan de zijkant van de lamp hoeft u niet bang te zijn dat de lamp per ongeluk wordt ingeschakeld. Deze hoofdlamp weegt 340 gram, is bestand tegen water en heeft een comfortabele verstelbare hoofdband. Een professionele zaklamp die wordt geleverd met 4 AA batterijen, smart card en handleiding.

Specificaties:

Merk Led Lenser
Model H14.2
Artikelnummer LL-H/7299-H14.2
Gewicht 340 gram
Brandtijd (indicatie) Circa 60 uur
Batterijen 4 AA batterijen
Batterij inclusief Ja
Standen 2 energiestanden, 3 lichtprogramma's en 8 lichtfuncties
Lichtopbrengst 350 lumen
Reikwijdte 260 meter
Met focusoptie Ja
Specifieke eigenschappen Advanced Focus System, Speed Focus, Smart Light technologie, waterdicht (IPX-4) Inclusief 4 AA batterijen, smart card en handleiding
Garantie 5 jaar


Meer informatie
Meer informatie
NaamLED Lenser H14.2 Hoofdlamp - 350 lumen - 260m
Type nummerH14.2
FabrikantLED Lenser
EAN

Merkinformatie:

De LED Lenser H14.2 is een Hoofdlamp. LED Lenser staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van LED Lenser aan. Kunt u advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een LED Lenser Hoofdlamp wel gebruiken? Neem contact met ons op, bijvoorbeeld via 013 889 4444.

Hoofdlamp:

Een Hoofdlamp zoals de LED Lenser H14.2 kan gebruikt worden voor:

- Het verlichten van het werken op donkere plekken

- Het werken in de avond

Outdooractiviteiten

Hulp nodig? Onze specialisten helpen u graag met deskundig advies. Bel ons direct: 013 889 4444 013 889 4444
WhatsApp ons:
Voeg ons toe op WhatsApp.

Voeg het volgende nummer toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt altijd contact met ons opnemen via WhatsApp: 06 44 44 34 39

Let op! Telefonisch niet bereikbaar.