Klik hier voor al onze acties.

LED Lenser H14.2 LED Hoofdlamp - 350Lm - IPX4

Dit product is verouderd en hierdoor niet meer leverbaar. Binnen enkele seconden krijg je een popup met een alternatief. Het beste alternatief voor dit product is:
Ledlenser H14R.2 LED Hoofdlamp - oplaadbaar - 1000Lm - IPX4

Standaard meegeleverd

4x AA batterijen

Bijzondere kenmerken

De LED Lenser H14.2 is een innovatieve hoofdlamp met verbazende lichtsterkte. Deze hoofdlamp heeft een lichtsterkte van 350 lumen wat voldoende is om 260 meter ver te schijnen. De H14.2 is uitgerust met de Smart Light technologie, een elektronisch lichtsturingssysteem dat drie verschillende lichtprogramma's (Professional, Easy, Defence) combineert met acht lichtfuncties (Morse Tactical Task, Boost, Power, Low Power, Dim, Blink, S.O.S. en Defence Stobe). Bovendien is deze hoofdlamp voorzien van de nieuwe "Wheel Switch" waardoor u de lichtsterkte van de lamp traploos instelt. Ook kan deze schakelaar gebruikt worden om de snelheid van de stroboscoop te regelen. Uiteraard is deze LED Lenser hoofdlamp uitgerust met het Advanced Focus System waarmee u kunt kiezen voor een felle straal voor veel bereik of een brede bundel voor een grote oppervlakte op korte afstand. En dat allemaal met 1 snelle beweging dankzij de Speed Focus. Deze hoofdlamp is dimbaar, zwenkbaar en is uitgerust met een rood lampje aan de achterkant zodat u goed zichtbaar bent voor achteropkomend verkeer.
De H14R.2 werkt op vier meegeleverde AA batterijen die een maximale brandduur genereren van 30 uur in de laagste stand en 8 uur in de Boost functie. Het verbruik van de batterij is te beïnvloeden want u heeft keuze uit 2 energie modi: de energiebesparende stand met een afnemende lichtopbrengst of de constante modus met een gelijkblijvende lichtopbrengst en batterijverbruik. Met het schakelaar slot aan de zijkant van de lamp hoeft u niet bang te zijn dat de lamp per ongeluk wordt ingeschakeld. Deze hoofdlamp weegt 340 gram, is bestand tegen water en heeft een comfortabele verstelbare hoofdband. Een professionele zaklamp die wordt geleverd met 4 AA batterijen, smart card en handleiding.

Specificaties

Merk Led Lenser
Model H14.2
Artikelnummer LL-H/7299-H14.2
Gewicht 340 gram
Brandtijd (indicatie) Circa 60 uur
Batterijen 4 AA batterijen
Batterij inclusief Ja
Standen 2 energiestanden, 3 lichtprogramma's en 8 lichtfuncties
Lichtopbrengst 350 lumen
Reikwijdte 260 meter
Met focusoptie Ja
Specifieke eigenschappen Advanced Focus System, Speed Focus, Smart Light technologie, waterdicht (IPX-4) Inclusief 4 AA batterijen, smart card en handleiding

Meer informatie:

Meer informatie
NaamLED Lenser H14.2 LED Hoofdlamp - 350Lm - IPX4
Type nummerH14.2
FabrikantLedlenser
EAN
Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice