LED Lenser SEO5 Zwart LED Hoofdlamp - 180 lumen - 120m

Special Price 48,89 40,40 Normale prijs 50,00
+
-

Standaard meegeleverd:

3x AAA Baterijen
1x Transport Lock
1x Verwijderbare hoofdband
1x Karabijnhaak
1x Handleiding

Bijzondere kenmerken:

De LED Lenser SEO 5 zwart is de opvolger van de populaire SEO 3 hoofdlamp. Deze krachtige hoofdlamp heeft een lichtopbrengst van 180 lumen wat voldoende is om 120 meter ver te schijnen. De SEO 5 is uitgerust met een felle witte LED-lamp en een rood LED-lampje. Met dit rode LED-lampje kunt u 's nachts ook goed zien, bijvoorbeeld om een kaart te bekijken. Ook deze hoofdlamp is uitgerust met een kantelbare lampkop.
Deze trendy hoofdlamp is uitgerust met de Smart Light technologie, een elektronisch lichtsturingssysteem en bevat naast de aan/uit functie van 100% intensiteit een dimmer functie van 15% intensiteit en een knipperlicht functie. Bovendien beschikt deze hoofdlamp over het Advanced Focus System waarmee u kunt kiezen voor een felle straal voor veel bereik of een brede bundel voor een grote oppervlakte op korte afstand. Met het schakelaar slot aan de bovenzijde van de lamp hoeft u niet bang te zijn dat de lamp per ongeluk wordt ingeschakeld.
De SEO5 zwart werkt op 3 meegeleverde AAA batterijen waarmee u maximaal 25 uur kunt schijnen in dimstand en tot 7 uur op de volle stand. Met een comfortabele en wasbare hoofdband is deze hoofdlamp uitermate geschikt voor sporters en outdoorliefhebbers.

Specificaties:
Merk Led Lenser
Model SEO5
Artikelnummer LL-S/6005-S5BK
Gewicht 105 gram
Brandtijd (indicatie) Circa 25 uur
Batterijen 3 AAA batterijen
Batterij inclusief Ja
Standen 2 lichtstanden
Lichtopbrengst 180 lumen
Reikwijdte 120 meter
Met focusoptie Ja
Specifieke eigenschappen Smart Light Technology, Advanced Focus System, waterdicht (IPX-6) Inclusief 3 AAA batterijen, Transport Lock, verwijderbare hoofdband, karabijnhaak en handleiding
Garantie 5 jaar


Meer informatie
Meer informatie
NaamLED Lenser SEO5 Zwart LED Hoofdlamp - 180 lumen - 120m
Type nummerSEO5 Zwart
FabrikantLED Lenser
EAN

Merkinformatie:

De LED Lenser SEO5 Zwart is een Hoofdlamp. LED Lenser staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van LED Lenser aan. Kunt u advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een LED Lenser Hoofdlamp wel gebruiken? Neem contact met ons op, bijvoorbeeld via 013 889 4444.

Hoofdlamp:

Een Hoofdlamp zoals de LED Lenser SEO5 Zwart kan gebruikt worden voor:

- Het verlichten van het werken op donkere plekken

- Het werken in de avond

Outdooractiviteiten

Hulp nodig? Onze specialisten helpen u graag met deskundig advies. Bel ons direct: 013 889 4444 013 889 4444
WhatsApp ons:
Voeg ons toe op WhatsApp.

Voeg het volgende nummer toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt altijd contact met ons opnemen via WhatsApp: 06 44 44 34 39

Let op! Telefonisch niet bereikbaar.