LED Lenser X21R.2 Zaklamp in koffer - 320 lumen - 260m

397,99 328,92
+
-

Standaard meegeleverd:

1x Kunststof koffer met een schouderband
1x Safety Ytrion accu
1x Anti rol ringen
1x Wandhouder incl. Plugs en schroeven
1x Smart card
1x Handleiding

Bijzondere kenmerken:

De LED Lenser X21R.2 zaklamp is het paradepaardje van Led Lenser! Alle nieuwe technische ontwikkelingen zijn gebundeld in deze lamp. De X21R.2 is voorzien van zeven gesynchroniseerde reflectorlenzen (X-LENS technologie) die zorgen voor een indrukwekkende scherp gestelde lichtsterkte van 3200 lumen met een bereik tot 700 meter. Daarmee is dit de sterkste zaklamp uit ons assortiment. De zaklamp is uitgerust met de Smart Light technologie, een elektronisch lichtsturingssysteem dat vier verschillende lichtprogramma's (Low, Action, Signal, Defence) combineert met acht lichtfuncties (Morse Tactical Task, Boost, Power, Low Power, Dim, Blink, S.O.S. en Defence Stobe). Door de Smart Light Technology Pro in combinatie met de Fast Action Switch (draairing) kunt u de lichtprogramma's en functies eenvoudig en rechtstreeks instellen. Maar dit is nog niet alles, want met het Advanced Focus System kunt u kiezen voor een felle straal voor veel bereik of een brede bundel voor een grote oppervlakte op korte afstand.
U kunt de LED Lenser X21R.2 eenvoudig opladen door hem in de magnetische laadunit te plaatsen. Door middel van de gekleurde lichtring ziet u of de lamp opgeladen wordt (rood) of volledig opgeladen is (groen). Daarnaast heeft de X21R.2 een 10-led indicator op de achterzijde van de lamp, zodat u met 1 druk op de knop ziet hoe vol de Ytrion accu nog is. Op de laagste stand gaat de accu 40 uur mee, in de Boost functie 3 uur. Het verbruik van de accu is ook te regelen want u heeft keuze uit 2 energie modi: de energiebesparende stand met een afnemende lichtopbrengst of de constante modus met een gelijkblijvende lichtopbrengst en stroomopname.
De LED Lenser X21R.2 wordt geleverd in een handige kunststof koffer met een schouderband, Safety Ytrion accu, anti rol ringen, wandhouder, plugs en schroeven, smart card en handleiding. Deze krachtige zaklamp met ingebouwde transportbeveiliging is perfect voor professioneel gebruik en liefhebbers van veel licht.

Specificaties:

Lamptype: Krachtige geavanceerde LED
Lichtbreedte: 260 meter
Batterijen: 4x AAA batterij (potlood)
Kleur: Zwart
Materiaal: Aluminium
LED's: 1
Gewicht: 175 gram
Categorie: Zaklamp
Type: LED
Stroomvoorziening: Werkt op batterijen
Lichtduur (max.): 50 uur
Lengte: 130 mm
Waterdicht: Nee
Lichtstroom: 320 lumen
Diameter: 30/37 mm


Meer informatie
Meer informatie
NaamLED Lenser X21R.2 Zaklamp in koffer - 320 lumen - 260m
Type nummerX21R.2
FabrikantLED Lenser
EAN

Merkinformatie:

De LED Lenser X21R.2 is een Zaklamp. LED Lenser staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van LED Lenser aan. Kunt u advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een LED Lenser Zaklamp wel gebruiken? Neem contact met ons op, bijvoorbeeld via 013 889 4444.

Zaklamp:

Een Zaklamp zoals de LED Lenser X21R.2 kan gebruikt worden voor:

- Het verlichten tijdens buitenwerkzaamheden

- Het verlichten op grote afstand

Hulp nodig? Onze specialisten helpen u graag met deskundig advies. Bel ons direct: 013 889 4444 013 889 4444
WhatsApp ons:
Voeg ons toe op WhatsApp.

Voeg het volgende nummer toe aan de contactlijst van uw smartphone en u kunt altijd contact met ons opnemen via WhatsApp: 06 44 44 34 39

Let op! Telefonisch niet bereikbaar.