usp1
usp2
usp3

Makita 194368-5 geleiderail - 1400 mm

★★★★★

4.8 / 5

12 reviews

Makita 194368-5 geleiderail - 1400 mm
adviesprijs
95,00
66,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita Geleiderail: Een Revolutie in Precisiezaagwerk

      Makita staat bekend om zijn innovatieve gereedschappen die elke klus net dat beetje makkelijker maken. De Makita 194368-5 geleiderail van 1400 mm lengte is daar een perfect voorbeeld van. Dit indrukwekkende gereedschap maakt parallel afkorten over langere lengtes niet alleen mogelijk, maar ook verrassend eenvoudig. Het past perfect bij een verscheidenheid van Makita's cirkelzaag- en decoupeerzaagmachines, mits gebruikgemaakt wordt van de juiste adapter. De glijstrip aan de onderzijde zorgt ervoor dat zowel machine als adapter soepel over de rail bewegen, wat bijdraagt aan de precisie van elk project. Of je nu een professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, deze geleiderail maakt je werk ongetwijfeld efficiënter en nauwkeuriger.

      Zaagsneden Scherper dan Ooit

      Met de Makita 194368-5 snijd je door materiaal met de precisie van een meester vakman. De rail is speciaal ontworpen om in combinatie met een reeks makita machines en enkele andere modellen te gebruiken, mits de juiste adapter aanwezig is. Dit betekent dat je niet beperkt bent in je keuze en vrij bent om het gereedschap te gebruiken dat het beste bij jouw klus past. Of je nu meubels maakt, aanpassingen doet in huis of andere precisieprojecten uitvoert, deze geleiderail is jouw partner in crime. En geen zorgen over veiligheid, de stabiliteit en geleiding van de rail garanderen dat elke zaagsnede zo veilig mogelijk is.

      Waarom Kiezen voor de Makita Geleiderail bij Gereedschapcentrum?

      Na het lezen van bovenstaande, kun je niet anders dan enthousiast zijn over de Makita 194368-5 geleiderail. Dit gereedschap is de sleutel tot nauwkeurige en efficiënte zaagwerkzaamheden en past naadloos bij verschillende machines. Bij Gereedschapcentrum begrijpen we als geen ander het belang van kwalitatief hoogstaand gereedschap voor jouw projecten. Daarom bieden wij alleen de beste producten aan, van Makita tot vele andere topmerken, allen tegen scherpe prijzen en met de service die je verdient. Of je nu online shopt of onze showroom bezoekt, ons team staat klaar met professioneel advies om jouw klus naar een hoger niveau te tillen. Mis deze kans niet en maak jouw toolbox compleet met deze must-have geleiderail!

      Lengte (Product)

      1400 mm

      Lengte geleiderail

      1400 mm

      Geschikt voor zaag met adapter

      Ja

      EAN

      0088381313353

      1x Makita 194368-5 geleiderail

    Reviews

    4.8 / 5

    ★★★★★

    12 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster