usp1
usp2
usp3

Makita 423316-0 Grafietplaat voor bandschuurmachines 9920 / 9920J

Makita 423316-0 Grafietplaat voor bandschuurmachines 9920 / 9920J
4,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita 423316-0 Schuurmachine toebehoren
      Welkom in de wereld van precisieschuurwerk waar de Makita 423316-0 Grafietplaat jouw bandschuurmachine naar een hoger niveau tilt. Exclusief ontworpen voor de Makita bandschuurmachines modellen 9920 en 9920J, zorgt deze grafietplaat voor een soepele en gelijkmatige schuurervaring. Wat je ook van plan bent te bewerken, deze grafietplaat staat garant voor een uitstekende prestatie. Met slechts één stuk per verpakking, biedt het precies wat je nodig hebt om je schuurwerkzaamheden aan te pakken. Of je nu een vakman bent met jaren ervaring of een doe-het-zelver die aan het begin staat van een schuurproject, de Makita 423316-0 is de missende schakel voor efficiënt en effectief schuren.

      Een veilige haven voor je schuurklus
      Veiligheid en duurzaamheid zijn geen vreemden voor de Makita 423316-0 Grafietplaat. Deze toevoeging aan je schuurmachine beschermt zowel jou als je gereedschap. Door de wrijving tussen de schuurband en de platenset van de bandschuurmachine te verminderen, verlengt de grafietplaat niet alleen de levensduur van de schuurbanden maar verhoogt ook jouw veiligheid tijdens het werk. Tevens garandeert het een betrouwbaar en gestaag resultaat op alle materialen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kun je door met je klus, wetende dat je kunt vertrouwen op je gereedschap. Een duurzame investering dus, die zichzelf terugbetaalt in kwaliteit en veiligheid.

      Voel de voldoening van slim shoppen
      De keuze om de Makita 423316-0 Grafietplaat voor jouw bandschuurmachine te bestellen vanuit onze webshop, is niet alleen een slimme keuze voor je klus. Het is ook slim shoppen. Met ons gigantische assortiment vind je niet alleen wat je zoekt, maar ook alles wat je mogelijk nog nodig hebt voor je project. Bovendien, onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat kwaliteit binnen handbereik ligt voor iedereen. Alsof dat nog niet genoeg is, bieden we een snelle levering aan zodat je zonder zorgen en zo snel mogelijk verder kunt met je projecten. In onze wereld staat vriendelijke service voorop, dus bij vragen staan we altijd voor je klaar met een glimlach. Tover je klusomgeving om met Makita en ervaar zelf het verschil.

      Type accessoire

      Overig

      Aantal stuks

      1

      EAN

      0088381154307

      1x Makita Grafietplaat

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.