usp1
usp2
usp3

Makita BL1415N 14.4V Li-ion accu - 1.5Ah

★★★★★

4.8 / 5

16 reviews

Makita BL1415N 14.4V Li-ion accu - 1.5Ah
adviesprijs
84,00
66,59

Verwachte leverdatum

15-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita BL1415N 14.4V Li-ion accu - 1.5Ah

      Ben je op zoek naar iets dat je Makita gereedschap weer tot leven brengt? Dan is de Makita BL1415N 14.4V Li-ion accu met een capaciteit van 1.5Ah je nieuwe beste maat. Deze accu is niet zomaar een accu. Hij maakt gebruik van lithiumpolymeertechnologie, wat 'm niet alleen superlicht maakt, maar ook zorgt voor een lange levensduur en consistent hoge prestaties. Met een gewicht van slechts 0,32 kg merk je nauwelijks dat 'ie er is, maar zodra je aan de slag gaat, merk je meteen het verschil. Makita, een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en innovatie, stelt met deze accu weer niet teleur. Sneller werken zonder in te leveren op kracht of duur, dat is wat deze accu jou biedt.

      Jouw klus, moeiteloos geklaard

      De veelzijdigheid van deze accu is zijn echte kracht. Compatibel met een breed scala aan Makita gereedschap, maakt het jouw klussen een stuk eenvoudiger en efficiënter. De handige blokkering en snelsluiting zorgen ervoor dat je de accu in no-time verwisselt, zodat je door kunt gaan met je werk. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, deze accu maakt je werk lichter, sneller en plezieriger. Vergeet de dagen van onnodig tijdverlies door batterijwissels of het zoeken naar net dat stukje extra kracht. Met deze Makita accu ben je altijd klaar voor de volgende stap.

      Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

      Kiezen voor de Makita BL1415N 14.4V Li-ion accu bij Gereedschapcentrum betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met onze officiële dealerstatus bieden we je niet alleen dit topproduct aan, maar garanderen we ook de beste service en advies voor jouw specifieke behoeften. Ons groot assortiment en scherpe prijzen maken de keuze eenvoudig. En met de snelle levering heb je jouw nieuwe Makita accu in een mum van tijd in huis. Bij Gereedschapcentrum begrijpen we wat je nodig hebt om je klusproject naar een hoger niveau te tillen. Onze experts staan altijd klaar om je van professioneel advies te voorzien, zodat jij ongestoord je ding kunt doen: efficiënt en effectief klussen, met de beste tools in de hand.

      Set bevat

      1 stuk

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Gewicht (Product)

      0.32 kg

      Amperage

      1.5

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Aantal stuks

      1

      Voltage

      14.4

      EAN

      0088381443746

      1x Makita BL1415N Accu

    Reviews

    4.8 / 5

    ★★★★★

    16 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster