usp1
usp2
usp3

Makita BL1840B 18V Li-Ion accu - 4.0Ah

★★★★★

4.9 / 5

12 reviews

Makita BL1840B 18V Li-Ion accu - 4.0Ah
adviesprijs
139,00
63,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita BL1840B 18V Li-Ion accu - verlicht je klus

      Ontdek de Makita 18V 4.0Ah Li-ion accu BL1840B, een onmisbare krachtbron voor al je klussen, groot of klein. Deze accu is uitgerust met de meest geavanceerde Lithium-Ion technologie, verpakt in een compact en lichtgewicht ontwerp van slechts 0.6 kilogram. De unieke combinatie van kracht en draagbaarheid zorgt ervoor dat je zonder zorgen aan de slag kunt gaan met over honderd verschillende Makita-gereedschappen. De LED-indicatie verschaft direct inzicht in de actuele batterijstatus, zodat je nooit onverwachts zonder stroom komt te staan. Of je nu kiest voor gereedschap met een gele of zwarte onderkant, zolang er een ster in gedrukt is, kun je vertrouwen op deze universele energiebron.

      Klus makkelijk en veilig

      Met een oplaadtijd van slechts 36 minuten ben je altijd razendsnel klaar voor de volgende klus. Deze accu is niet alleen krachtig, maar ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak. De blokkering/snelsluiting maakt het plaatsen en verwijderen van de accu een fluitje van een cent. De BL1840B is perfect voor elke klusser, van professional tot doe-het-zelver, die op zoek is naar betrouwbaarheid, efficiëntie en de vrijheid om ongehinderd te bewegen. Met deze accu in je gereedschap voel je je zelfverzekerder en veiliger, ongeacht de complexiteit van je project.

      Waarom kiezen voor Gereedschapcentrum?

      Makita staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid, en dat is exact wat je krijgt met de BL1840B accu. Bij Gereedschapcentrum begrijpen we dat goed gereedschap het halve werk is. Daarom bieden we alleen producten aan die aan onze hoge standaarden voldoen. Als officiële dealer van topmerken zorgen we voor een groot assortiment, scherpe online prijzen en snelle levering. Heb je advies nodig? Onze experts staan altijd klaar om je van gratis professioneel advies te voorzien. Met deze Makita accu en het Gereedschapcentrum aan je zijde is succes op je volgende project gegarandeerd.

      Set bevat

      1 stuk

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Amperage

      4

      Gewicht (Product)

      0.6 kg

      Oplaadtijd

      36 m

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      1

      Aantal stuks

      1

      Voltage

      18

      EAN

      0088381463898

      1x Makita BL1840B Accu

    Reviews

    4.9 / 5

    ★★★★★

    12 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster