usp1
usp2
usp3

Makita DHP482RFJ 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine set (2x 3.0Ah accu) in Mbox

★★★★★

5.0 / 5

6 reviews

Makita DHP482RFJ 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine set (2x 3.0Ah accu) in Mbox
235,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita DHP482RFJ Accu klopboormachine: een onmisbare krachtpatser
      Maak kennis met de Makita DHP482RFJ 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine set, een essentieel stuk gereedschap dat garant staat voor kracht, veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Uitgerust met twee krachtige 3.0Ah accu's en een robuust LXT accuplatform, levert deze klopboormachine de prestaties die je nodig hebt voor elke klus. Of je nu aan het boren, schroeven of klopboren bent, de Makita DHP482RFJ biedt de flexibiliteit en kracht die noodzakelijk zijn om jouw projecten met gemak te voltooien. Met een gewicht van slechts 1260 gram en de innovatieve Li-ion batterijtechnologie ben je verzekerd van een lange werktijd zonder het comfort of de balans uit het oog te verliezen. Voeg daar de bescherming tegen overbelasting, oververhitting en de duurzaamheid van de machine aan toe en je begrijpt waarom deze klopboormachine een favoriet is onder professionals en doe-het-zelvers. De Makita DHP482RFJ zet nieuwe standaarden in efficiëntie en gebruiksgemak, zodat elke klus, groot of klein, binnen handbereik ligt.

      Veiligheid en duurzaamheid op de eerste plaats
      Bij het ontwerp van de Makita DHP482RFJ is er bijzondere aandacht besteed aan veiligheid en duurzaamheid, twee aspecten die van cruciaal belang zijn voor elke klusser. De slimme behuizing beschermt niet alleen tegen stof en vocht, maar draagt ook bij aan een langere levensduur van de machine. Deze klopboormachine biedt een perfecte combinatie van kracht en precisie met zijn 16 koppelinstellingen en twee mechanische versnellingen, waardoor je moeiteloos door hout, metaal en andere materialen boort. Met een maximaal toerental van 1850 omwentelingen per minuut en een maximaal aandraaimoment van 62 Newton, staat de DHP482RFJ garant voor uitmuntende prestaties bij elke draai. Bovendien worden de accu's beschermd tegen diepontlading, verhitting en overbelasting, waardoor je langer, efficiënter en zonder zorgen kunt werken. Deze focus op veiligheid en duurzaamheid maakt de Makita DHP482RFJ niet alleen een krachtig, maar ook een vertrouwd gereedschap in elke werkplaats.

      Waarom dit gereedschap je volgende beste aankoop is
      Kiezen voor de Makita DHP482RFJ bij onze webshop betekent niet alleen het toevoegen van een topstuk gereedschap aan je collectie, maar ook profiteren van talloze voordelen zoals onze snelle levering en ons uitgebreide assortiment. Met scherpe prijzen en een vriendelijke service staan we altijd klaar om je van professioneel advies te voorzien. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid zorgt ervoor dat je niet alleen een uitstekend product in huis haalt, maar ook de ondersteuning en het vertrouwen dat je nodig hebt om je projecten naar een hoger niveau te tillen. Laat je kluswerk niet langer wachten en kies voor de Makita DHP482RFJ, een veelzijdige krachtpatser die elke uitdaging aankan. Ontdek de perfecte balans tussen efficiëntie, kracht en duurzaamheid met deze klopboormachine set, beschikbaar bij jouw betrouwbare partner.

      Body/set

      Set

      Aandraaimoment maximaal

      62 N

      Toerental onbelast

      1850 rpm

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Amperage

      3

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Capaciteit boorkop

      13 mm

      Koppelinstellingen

      16

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Boorcapaciteit hout

      38 mm

      Aantal mechanische versnellingen

      2

      Voltage

      18

      EAN

      0088381810449

      1x Makita DHP482RFJ Klopboormachine
      1x Makita Draaghaak
      1x Makita Oplader
      2x Makita BL1830 3.0Ah Accu
      1x Makita Mbox

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    6 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster