usp1
usp2
usp3

Makita DHR243RTJV 18V Li-Ion Accu SDS-plus combihamer incl. snelspanboorkop en stofafzuiging set (2x 5.0Ah accu) in Mbox - 2J - koolborstelloos

★★★★★

4.8 / 5

13 reviews

Makita DHR243RTJV 18V Li-Ion Accu SDS-plus combihamer incl. snelspanboorkop en stofafzuiging set (2x 5.0Ah accu) in Mbox - 2J - koolborstelloos

Uitvoering

547,79

Verwachte leverdatum

10-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op, de DHR machines van Makita zijn enkel geschikt voor licht hakwerk, dus niet continu. Voor continu hakwerk raden we aan om een boorhamer aan te schaffen in plaats van een combihamer.
      Jouw nieuwe bouwmaatje: de Makita DHR243RTJV Accu combihamer
      Als je zoekt naar een veelzijdig stuk gereedschap dat je klussen zowel gemakkelijker als efficiënter maakt, dan heb je aan de Makita DHR243RTJV Accu combihamer de perfecte partner. Of je nou een professionele vakman bent of een enthousiaste doe-het-zelver, deze krachtige combihamer is ontworpen om te imponeren. Uitgerust met twee krachtige 5.0Ah li-ion accu’s biedt de DHR243RTJV je de ultieme vrijheid van werken zonder hinderlijke snoeren. De koolborstelloze motor staat garant voor een lange levensduur en ongeëvenaarde efficiëntie. En met een boorcapaciteit die geen uitdaging uit de weg gaat - 24 millimeter in beton, 13 millimeter in metaal, en 27 millimeter in hout - is dit gereedschap je beste vriend voor elke klus. Daarbij maken de 40 beitelstanden en drie functies (boren, beitelen, hameren) dit toestel een absolute must-have. Lichtgewicht, doch robuust, met een snelspanboorkop en SDS-plus aansluiting voor moeiteloze wisselingen, is de DHR243RTJV Combihamer jouw toegangspoort tot een nieuwe dimensie van efficiënt werken.

      Veiligheid en duurzaamheid in één sterke combinatie
      De Makita DHR243RTJV is meer dan alleen een krachtige combihamer; het is een toonbeeld van veilig en duurzaam werken. Met de geïntegreerde stofafzuiging houd je de werkplek schoon en vrij van schadelijk stof, wat essentieel is voor zowel je gezondheid als de levensduur van het apparaat. Naast de voordelen voor jouw welzijn en de omgeving, zorgt de meegeleverde snelspanboorkop voor het vlot verwisselen van boren en beitels, waarmee je efficiëntie en productiviteit naar een hoger niveau tilt. De meegeleverde 18V Li-Ion accu’s staan bekend om hun lange werkduur, waardoor je ongestoord kunt doorwerken aan langdurige projecten. Daarnaast waarborgt de koolborstelloze motor minder slijtage en een verlengde levensduur van de combihamer. Dit maakt de DHR243RTJV niet alleen een partner voor de klus van vandaag maar ook voor de projecten van morgen en daarna. In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, biedt deze combihamer een perfecte combinatie van kracht, efficiëntie en zorg voor het milieu. Neem geen genoegen met minder, wanneer je kan gaan voor het gereedschap dat veiligheid en duurzaamheid op de eerste plaats zet.

      Kies voor gemak, snelheid en kwaliteit
      Bij het bestellen van de Makita DHR243RTJV combihamer via onze webshop, kies je niet alleen voor topgereedschap, maar ook voor een service die even indrukwekkend is. Met de belofte van snelle levering hoef je nooit lang te wachten voordat je aan de slag kunt met jouw nieuwe aanwinst. Daarnaast profiteer je van een uitzonderlijk groot assortiment; voor elke klus vind je bij ons de perfecte tool. Onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar met het beste advies en antwoorden op al je vragen. Scherpe prijzen gecombineerd met kwaliteitsgereedschap maken van onze webshop de ultieme bestemming voor iedere professional en doe-het-zelver. Laat de Makita DHR243RTJV combihamer het verschil maken in jouw projecten en ervaar zelf de onovertroffen combinatie van efficiency, duurzaamheid en service. Jouw klussen waren nog nooit zo aangenaam en vlot voltooid!

      Body/set

      Set

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Gewicht (Product)

      2.6 kg

      Verlengde garantie

      Nee

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      2

      Aantal functies

      3

      Amperage

      5

      Aantal beitelstanden

      40

      Aantal slagen

      4700 rpm

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Slagkracht

      2 J

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Boorcapaciteit beton

      24 mm

      Toerental onbelast

      950 rpm

      Werkt op

      Accu

      Boorcapaciteit metaal

      13 mm

      Voltage

      18

      Boorcapaciteit hout

      27 mm

      EAN

      0088381686211

      1x Makita DHR243RTJV Combihamer
      2x Makita BL1850 5,0Ah Accu
      1x Makita 194079-2 Boorkop snelspan kop 13mm
      1x Makita 324219-0 Diepteaanslag
      1x Makita DX07 Stof afzuigsysteem + filterelement 195902-4
      1x Makita DC18RC Oplader
      1x Makita Mbox

    Reviews

    4.8 / 5

    ★★★★★

    13 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster