usp1
usp2
usp3

Makita DHR243ZJV 18V Li-Ion Accu SDS-plus combihamer incl. snelspanboorkop en stofafzuiging body in Mbox - 2J - koolborstelloos

★★★★★

4.8 / 5

13 reviews

Makita DHR243ZJV 18V Li-Ion Accu SDS-plus combihamer incl. snelspanboorkop en stofafzuiging body in Mbox - 2J - koolborstelloos

Uitvoering

405,39
386,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader!!

      Makita DHR243ZJV Accu combihamer: Een krachtpatser zonder kabels
      Welkom in de wereld van efficiëntie en vermogen met de Makita DHR243ZJV 18V Li-Ion Accu SDS-plus combihamer! Deze krachtige vriend is jouw nieuwe partner op elke bouwplaats of renovatieproject. Met het krachtige LXT accu platform op 18 volt, en een SDS-plus aansluiting, staat deze machine garant voor topprestaties. Of het nu gaat om boren in beton of ander zwaar werk, de boorcapaciteit van deze combihamer laat je nooit in de steek. En dat alles zonder de rompslomp van kabels. Met een slagkracht van 2 joule en een toerental van 950 rpm ben je uitgerust met een werkpaard dat geen project schuwt. De DHR243ZJV, vervaardigd door Makita, een gerespecteerde naam in de gereedschapswereld, komt handig verpakt in een systeemkoffer, waardoor het vervoeren naar verschillende werklocaties een fluitje van een cent wordt. Het koolborstelloze ontwerp verzekert een langere levensduur van de motor, wat betekent dat je investering nog jaren meegaat.

      Veiligheid en duurzaamheid voorop
      Met de Makita DHR243ZJV Accu combihamer ben je niet alleen verzekerd van topprestaties, maar ook van veiligheid en duurzaamheid. De toevoeging van een snelspanboorkop en stofafzuiging dragen bij aan een gezondere werkomgeving door het minimaliseren van stofdeeltjes in de lucht. Dit betekent minder blootstelling aan fijnstof voor jou en je team, en een langere levensduur van het gereedschap door minder slijtage. Het is een betrouwbare keuze voor professionals die veel belang hechten aan gezondheid en efficiëntie op de werkvloer. Daarnaast zorgt het koolborstelloze ontwerp voor minder wrijving in de motor, wat niet alleen de duurzaamheid ten goede komt maar ook betekent dat je accu langer meegaat tussen oplaadbeurten. Een slimme keuze dus, voor wie op zoek is naar een gereedschap dat zowel krachtig als duurzaam is.

      Vanuit je luie stoel besteld, snel aan het werk
      Waarom zou je de deur uitgaan en verschillende winkels afstruinen als je jouw Makita DHR243ZJV 18V Li-Ion Accu SDS-plus combihamer gewoon online kunt bestellen? Met onze webshop profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een snelle levering. Geen wachttijden en geen gedoe; voordat je het weet, sta je met je nieuwe combihamer in je hand klaar om je project aan te vatten. Daar bovenop bieden we een vriendelijke service, want we weten dat een goed advies goud waard is. Door te kiezen voor ons geniet je dus niet alleen van een geweldig product, maar ook van het gemak en de zekerheid dat je steeds op ons kunt rekenen. Grijp je kans om te investeren in kwaliteit en efficiëntie: bestel vandaag nog je Makita DHR243ZJV!

      Body/set

      Body

      Type motor

      Accu

      Gewicht (Product)

      2.6 kg

      Verlengde garantie

      Nee

      Verpakt in

      Systeemkoffer

      Aansluiting

      SDS-Plus

      Slagkracht

      2 J

      Type boorkop

      SDS-Plus

      Toerental onbelast

      950 rpm

      Boorcapaciteit beton

      0 mm

      Voltage

      18

      EAN

      0088381678384

      Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader!
      1x Draaibare Handgreep
      1x Diepteaanslag
      1x SDS+ kop
      1x Normale boorkop
      1x Stofafzuiging(DX07)
      1x Mbox

    Reviews

    4.8 / 5

    ★★★★★

    13 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster