usp1
usp2
usp3

Makita DLX2131JX1 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine (DHP482) & slagschroevendraaier (DTD152) combiset (3x 3.0Ah accu) in Mbox

★★★★★

4.8 / 5

29 reviews

Makita DLX2131JX1 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine (DHP482) & slagschroevendraaier (DTD152) combiset (3x 3.0Ah accu) in Mbox
336,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita DLX2131JX1 Accu combiset: Krachtig en veelzijdig
      Start je volgende project met de ultieme duurzaamheid en veelzijdigheid in je handen, dankzij de Makita DLX2131JX1 18V Li-Ion accu klopboor-/schroefmachine (DHP482) & slagschroevendraaier (DTD152) combiset. Deze set is de perfecte allrounder voor elke doe-het-zelver of professional die meer werkvolume zoekt zonder in te leveren op kwaliteit. Met drie krachtige 3.0Ah lithium-ion accu's, compact ontwerp, en een gewicht van slechts 1890 gram, kun je genieten van eindeloze bewegingsvrijheid zonder het gedoe van snoeren. Of je nu moet boren, schroeven, of klopboren, de DHP482 staat je bij met zijn indrukwekkende duurzaamheid, terwijl de DTD152 specialiseert in zware verbindingen van M10 tot M16, waarbij hij tot wel 165 Nm sterk is. Bovendien zijn deze machines ontworpen om lang mee te gaan, beschermd tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading, waardoor ze jouw vertrouwde metgezellen zijn bij elk project. In deze set wordt ook een handige Mbox meegeleverd, naast de oplader en draaibare haken, zodat je direct aan de slag kunt.

      Duurzaam en betrouwbaar: Jouw projectpartner
      Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn kernwaarden van Makita, en deze combiset is daar het levende bewijs van. De meegeleverde machines beschikken over ingebouwde beveiligingen die ze beschermen tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt werken aan langdurige projecten, zonder angst voor onverwachte onderbrekingen of schade aan je gereedschap. De combinatie van het LXT accuplatform en de Li-ion batterijtechnologie verzekert je van optimale prestaties en een lange levensduur van de accu. Zo werk je efficiënter en productiever, wetende dat je gereedschap net zo hard voor je werkt als jij voor je projecten. Dit is jouw kans om te investeren in gereedschap dat je niet in de steek laat, ongeacht de uitdagingen van het project.

      Kies voor gemak en expertise bij je aankoop
      Door te kiezen voor deze Makita DLX2131JX1 combiset bij onze webshop, verzeker je jezelf niet alleen van een set topgereedschap, maar ook van de onovertroffen voordelen die wij te bieden hebben. Snelle levering en vriendelijke service staan bij ons voorop, waardoor je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe gereedschap. Bovendien geniet je van scherpe prijzen, waarmee we ervoor zorgen dat kwaliteit en vakmanschap voor iedereen toegankelijk is. Kies ervoor om je gereedschapsset te upgraden met de Makita DLX2131JX1 en ervaar de combinatie van kracht, duurzaamheid en de zekerheid van een aankoop bij een webshop die jouw tevredenheid als prioriteit heeft.

      Aantal stuks in set

      2-delig

      Set bevat

      Accu Klopboormachine, Accu Slagschroevendraaier

      Body/set

      Set

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Type motor

      Accu

      Verlengde garantie

      Nee

      Amperage

      3

      Verpakt in

      Systeemkoffer

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      3

      Is het een set?

      Ja

      Gewicht (Product)

      1.2 kg

      Werkt op

      Accu

      Voltage

      18

      EAN

      0088381810999

      1x Makita DHP482 Schroefboormachine
      1x Makita DTD152 Slagschroevendraaier
      2x Makita Draahaak
      3x Makita BL1830 3Ah Accu
      1x Makita DC18RC Oplader
      1x Makita Mbox

    Reviews

    4.8 / 5

    ★★★★★

    29 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster