usp1
usp2
usp3

Makita DSL800ZU 18V Li-Ion accu Langnek schuurmachine body - 225mm

Makita DSL800ZU 18V Li-Ion accu Langnek schuurmachine body - 225mm
Makita DSL800ZU 18V Li-Ion accu Langnek schuurmachine body - 225mm
Makita DSL800ZU 18V Li-Ion accu Langnek schuurmachine body - 225mm
Makita DSL800ZU 18V Li-Ion accu Langnek schuurmachine body - 225mm
Makita DSL800ZU 18V Li-Ion accu Langnek schuurmachine body - 225mm
Makita DSL800ZU 18V Li-Ion accu Langnek schuurmachine body - 225mm
Makita DSL800ZU 18V Li-Ion accu Langnek schuurmachine body - 225mm

adviesprijs

761,00

579,89

adviesprijs
761,00
579,89

Verwachte leverdatum

25-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Makita DSL800ZU Accu schuurmachine: Verover elk oppervlak zonder moeite
      Stel je voor: een schuurmachine die niet alleen krachtig en efficiënt is, maar ook nog eens flexibel inzetbaar door zijn accuaandrijving. Met de Makita DSL800ZU accu Langnek schuurmachine krijg jij precies dat. Wat dit beest ongeëvenaard maakt, is zijn aanpasbare aluminium buis. Dit stelt je in staat om de totale lengte aan te passen tussen 110 en 152 centimeter, en met een optionele verlengsteel kan dit zelfs tot 210 centimeter! Maar daar houdt het niet op. Dankzij het Auto-start Wireless System (AWS), communiceert deze schuurmachine draadloos met jouw stofafzuiger. Dit betekent minder rommel en meer focus op je werk. De schuurmachine is daarnaast uitgerust met een constant toerental, softstart, heropstartbeveiliging en variabele toerenregeling. Alles om jou de ultieme controle te geven. En laten we eerlijk zijn, stof is de grootste vijand van elke gereedschapsliefhebber, maar met de Makita DSL800ZU hoef je je daar minder zorgen over te maken. Het is goed beschermd tegen stof en biedt zelfs de mogelijkheid voor externe stofafzuiging. Als kers op de taart: dit is een enorm duurzame machine, mede dankzij de beveiliging tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu. Nog niet overtuigd? De koolborstelloze motor zorgt ervoor dat deze machine onderhoudsvrij, energiezuinig en duurzaam is. Dus, klaar om je werk naar een hoger niveau te tillen?

      Zo ga je lang en veilig te werk met jouw nieuwe maatje
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Makita DSL800ZU. Of je nu een professionele klusser bent of het klussen als hobby ziet, deze langnek schuurmachine maakt jouw werk lichter, veiliger en aangenamer. Beginnend bij de softstart functie - geen onverwachte krachtpatserij meer bij het starten van de machine. En met de instelbare schuursnelheid behoud je altijd een constant toerental, alsof je een persoonlijke assistent hebt die voor je zorgt terwijl je werkt. De overbelastingsbeveiliging is een andere held van het verhaal. Het beschermt niet alleen de machine tegen schade, maar zorgt er ook voor dat je veilig kunt werken zonder onderbrekingen. En mocht het toch te gek worden, dan geeft de overbelastingsindicator een seintje. Dus, werk je graag in een schone en ordelijke omgeving? De externe stofafzuiging en de goede bescherming tegen stof maken het gemakkelijk om je werkplek netjes te houden. En laten we niet vergeten: deze machine is je maatje voor de lange termijn, dankzij de bescherming tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading van de accu. Kortom, met deze schuurmachine kun je stressvrij werken aan jouw projecten, wetend dat je gear veilig en betrouwbaar is.

      Waarom je niet meer zonder ons wilt klussen
      Kies je ervoor om de Makita DSL800ZU bij ons te bestellen? Dan kies je niet alleen voor een topmachine, maar ook voor een koopervaring die net zo soepeltjes loopt als het toerental van deze schuurmachine. Onze snelle levering betekent dat je niet wekenlang op je nieuwe aanwinst hoeft te wachten. Voor je het weet, sta je ermee in je werkplaats of op de bouwplaats! En als je denkt dat dit het enige is wat we te bieden hebben, think again. Ons gigantische assortiment zorgt ervoor dat je voor elk project, groot of klein, bij ons terecht kunt. Het idee dat je niet meer stad en land hoeft af te zoeken naar dat ene specifieke stuk gereedschap, biedt ongekende rust in het leven van elke klusser. Verder staat onze vriendelijke service altijd klaar om je te helpen met advies op maat. Van beginner tot doorgewinterde professional, wij bieden iedereen een luisterend oor (of oog, als je liever mailt of chat). Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het upgraden van je gereedschapskist, en maak van elk project een fluitje van een cent.

      Diameter steunschijf

      210

      Schuurpapierbevestiging

      Klithechting

      Body/set

      Body

      Overbelasting indicator

      Ja

      Verlengde garantie

      Ja

      Toerental onbelast

      1800 rpm

      Vorm schuurzool

      Rondvormig

      Lengte (Product)

      1100 mm

      Toerental onbelast, bereik

      1000-1800

      Schuurzool diameter

      225 mm

      Variabel toerental

      Ja

      Softstart

      Ja

      Gewicht (Product)

      4.8 kg

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Softgrip

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Hoogte (Product)

      273 mm

      Constant toerental

      Ja

      Breedte (Product)

      259 mm

      Type schuurmachine

      Langnek schuurmachine

      Voltage

      18

      Breedte schuurvel

      225 mm

      EAN

      0088381883016

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.