usp1
usp2
usp3

Mathys Murprim S Nf 15 Liter Wit

Mathys Murprim S Nf 15 Liter Wit
221,79
201,69

Verwachte leverdatum

23-04-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Mathys MurPrim S NF
   Maak kennis met Mathys MurPrim S NF, jouw ideale keuze voor een goed dekkende primer voor buitenmuren, nu beschikbaar bij Gereedschapcentrum. Deze solventgedragen primer is specifiek ontwikkeld voor gebruik in combinatie met Murfill RP Siloxan NF en Murfill WP Plus NF systemen, alsook met soepele acrylstopverf zoals Elastofill en Mur-filler.

   Mathys MurPrim S NF is meer dan een primer. Het is een effectief fixeermiddel voor minerale ondergronden, evenals oude en gezonde ondergronden. Het impregneert en fixeert de minerale ondergrond, blokkeert oude verflagen en is alkali bestendig. Hierdoor vormt het een solide basis voor verdere behandeling.

   Het rendement van Mathys MurPrim S NF is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de poreusheid en ruwheid van de ondergrond en het materiaalverlies tijdens het aanbrengen. Theoretisch kun je een rendement verwachten van ongeveer 3 tot 7 vierkante meter per liter, wat neerkomt op 150 tot 250 gram per vierkante meter.

   Voor de beste resultaten met Mathys MurPrim S NF is een goede ondergrondvoorbereiding essentieel. De ondergrond moet volledig schoon, droog en gezond zijn en ongevoelig voor water. Als er sprake is van contaminatie door micro-organismen, reinig dan vooraf met een Algendoder oplossing. Vet en vuil op de ondergrond moeten gereinigd worden met een oplossing van Ontvettende Reiniger: Universol. Verwijder alle oude, losgekomen verflagen voor het aanbrengen van de primer.

   Na gebruik kun je het gereedschap eenvoudig reinigen met terpentine of thinner Rust Oleum160. Kies voor Mathys MurPrim S NF als je betrouwbare, langdurige bescherming en een uitstekende basis voor je schilderwerk buiten zoekt. Bestel nu bij Gereedschapcentrum en start met het transformeren van je buitenmuren.

   Volume (product)

   5 l

   EAN

   5413436001773

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.