Aftekenhulp

Een aftekenhulp is een absolute toevoeging aan de gereedschapskist. Hiermee wordt het leggen van lam
... meer info

Een aftekenhulp is een absolute toevoeging aan de gereedschapskist. Hiermee wordt het leggen van laminaat een stuk eenvoudiger. Het wordt gebruikt om oppervlakken te kunnen meteen. Alles los opmeten, uitrekenen en nauwkeurig uittekenen behoort hiermee tot het verleden. Vaak is het ingewikkeld om oppervlakken met contour en ongebruikelijke vormen te meten. De aftekenhulp helpt met het vergemakkelijken van het meetproces. Gebruik is eenvoudig: druk de aftekenhulp tegen het object aan waarvan de contouren moeten worden afgetekend. De aftekenhulp houdt zelf de vorm vast. Op die manier is het overtrekken van materiaal veel gemakkelijker. Zo beschikt de klusser altijd over een accurate overtrek van de oppervlakte. Het apparaat is zowel te gebruiken door amateurs als professionele klussers.

1 product

per pagina
 1. Festool KTL-FZ FT1 Profielaftaster
  Festool KTL-FZ FT1 Profielaftaster

  Bijzondere kenmerken

  Voor het overzetten van profielen, kunststof
  Profielaftaster KTL-FZ FT1
  Festool Profielaftaster KTL-FZ FT1

  Normale prijs 13,39 Special Price 11,89 9,83
  Verzending: over 8 weken

1 product

per pagina

Aftekenhulp van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Aftekenhulp zijn:

Aftekenhulp online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Aftekenhulp online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Aftekenhulp bestellen. Heeft u vragen over een Aftekenhulp of heeft u andere vragen neemt dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!