AEG Afstandsmeter

... meer info

Bent u op zoek naar een AEG Afstandsmeter? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie AEG Afstandsmeter is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Afstandsmeter van AEG kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie AEG Afstandsmeter. Bestelt u uw AEG Afstandsmeter op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. AEG LMG 50 Laser afstandsmeter - 50m - 4935447680
  AEG LMG 50 Laser afstandsmeter - 50m - 4935447680

  Bijzondere kenmerken:

  Richt- en meetsysteem - één persoon meet met slechts één simpele druk op de knop
  Meten van oppervlakken, volumes, hoogtes en breedtes
  Pythagoras 3 types
  Grote, in 3 regels leesbare LCD display met witte achtergrondverlichting
  Uitklapbaar hulpstuk voor het meten vanuit hoeken
  G

  Normale prijs 158,00 Special Price 134,99 111,56
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Afstandsmeter van AEG

AEG is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een AEG Afstandsmeter? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Afstandsmeter?

Afstandsmeter van AEG online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een AEG Afstandsmeter online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw AEG Afstandsmeter bestellen. Heeft u vragen over een Afstandsmeter of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.