Black + Decker Boormachine accessoires

... meer info

Bent u op zoek naar een Black + Decker Boormachine accessoires? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Black + Decker Boormachine accessoires is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Boormachine accessoires van Black + Decker kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Black + Decker Boormachine accessoires. Bestelt u uw Black + Decker Boormachine accessoires vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Black and Decker MTS12 Multievo schaar kop - MTS12-XJ
  Black and Decker MTS12 Multievo schaar kop - MTS12-XJ

  Bijzondere kenmerken:
  Een veelzijdige schaar om in huis te hebben
  0-1.267 knipbewegingen per minuut voor snel en nauwkeurig knippen
  De variabele snelheid stelt de gebruiker in staat om zeer bochten te knippen

  Specificaties:
  Voltage 18V (als gemonteerd op het toestel) V
  Accutype nvt
  Capaciteit van d

  39,39 32,55
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Boormachine accessoires van Black + Decker

Black + Decker is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Black + Decker Boormachine accessoires? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Boormachine accessoires?

Boormachine accessoires van Black + Decker online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Black + Decker Boormachine accessoires online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Black + Decker Boormachine accessoires bestellen. Heeft u vragen over een Boormachine accessoires of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.