Black + Decker Boorhamer

... meer info

Bent u op zoek naar een Black + Decker Boorhamer? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Black + Decker Boorhamer is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Boorhamer van Black + Decker kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Black + Decker Boorhamer. Bestelt u uw Black + Decker Boorhamer op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Black en Decker KD860KA SDS-plus Boorhamer in koffer - 600W - 1,6J
  Black en Decker KD860KA SDS-plus Boorhamer in koffer - 600W - 1,6J

  Standaard meegeleverd:

  3x SDS-plus boor - 8x110mm / 10x110mm / 12x110mm
  1x Handgreep
  1x Dieptestop
  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken:

  De 1.6 Joule slagkracht stelt de gebruiker in staat om te boren in harde materialen, zoals beton en graniet
  Slipvrije SDS-Plus boorkop voor het snel wisselen van accesso

  Normale prijs 107,00 Special Price 98,49 81,40
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Boorhamer van Black + Decker

Black + Decker is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Black + Decker Boorhamer? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Boorhamer?

Boorhamer van Black + Decker online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Black + Decker Boorhamer online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Black + Decker Boorhamer bestellen. Heeft u vragen over een Boorhamer of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.