Black + Decker Boormachine

... meer info

Bent u op zoek naar een Black + Decker Boormachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Black + Decker Boormachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Boormachine van Black + Decker kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Black + Decker Boormachine. Bestelt u uw Black + Decker Boormachine op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Black and Decker MT350K Boormachine - 300W - MT350K-QS
  Black and Decker MT350K Boormachine - 300W - MT350K-QS

  Bijzondere kenmerken:

  Black&Decker presenteert de Multievo - de ultieme multitool die dankzij gepatenteerde technologie in een handomdraai verandert in een ander gereedschap.
  De Multievo MT350K is een gepatenteerd 300 Watt elektronische multitool.
  De starters set bestaat uit een schroefkop die gesc

  98,19 81,15
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Boormachine van Black + Decker

Black + Decker is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Black + Decker Boormachine? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Boormachine?

Boormachine van Black + Decker online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Black + Decker Boormachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Black + Decker Boormachine bestellen. Heeft u vragen over een Boormachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.