Black + Decker Schilderspullen

... meer info

Bent u op zoek naar een Black + Decker Schilderspullen? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Black + Decker Schilderspullen is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Schilderspullen van Black + Decker kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Black + Decker Schilderspullen. Bestelt u uw Black + Decker Schilderspullen op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Black and Decker KX3300 Behangafstomer - 2400W - KX3300-QS
  Black and Decker KX3300 Behangafstomer - 2400W - KX3300-QS

  Standaard meegeleverd:

  Bijzondere kenmerken:

  Waarschijnlijk is het ook niet jouw favoriete bezigheid: behang krabben. Met de hulp van de BLACK+DECKER KX3300 Behangafstomer kun je deze klus nu sneller dan ooit uitvoeren.
  De behangstripper is ontworpen voor het verwijderen van behang van de muur. Door

  Normale prijs 73,00 Special Price 68,49 56,60
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Schilderspullen van Black + Decker

Black + Decker is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Black + Decker Schilderspullen? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Schilderspullen?

Schilderspullen van Black + Decker online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Black + Decker Schilderspullen online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Black + Decker Schilderspullen bestellen. Heeft u vragen over een Schilderspullen of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.