Black + Decker Hakselaar

... meer info

Bent u op zoek naar een Black + Decker Hakselaar? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Black + Decker Hakselaar is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Hakselaar van Black + Decker kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Black + Decker Hakselaar. Bestelt u uw Black + Decker Hakselaar op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Black and Decker GS2400 Hakselaar - 2400W - GS2400-QS
  Black and Decker GS2400 Hakselaar - 2400W - GS2400-QS

  Standaard meegeleverd:

  1x Opvang afval Zak
  1x Gereedschap voor montage

  Bijzondere kenmerken:

  Krachtige, stille 2400W motor
  Snij- & versnippermechanisme voor effectief verhakselen van grote takken
  Verstelbare freeswals met block release systeem en omkeerbare draairichting voor het snel en gemakkelijk verwij

  Normale prijs 349,00 Special Price 335,99 277,68
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hakselaar van Black + Decker

Black + Decker is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Black + Decker Hakselaar? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Hakselaar?

Hakselaar van Black + Decker online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Black + Decker Hakselaar online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Black + Decker Hakselaar bestellen. Heeft u vragen over een Hakselaar of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.