Black + Decker Elektrische Kettingzaag

... meer info

Bent u op zoek naar een Black + Decker Elektrische Kettingzaag? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Black + Decker Elektrische Kettingzaag is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Elektrische Kettingzaag van Black + Decker kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Black + Decker Elektrische Kettingzaag. Bestelt u uw Black + Decker Elektrische Kettingzaag op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Black and Decker GK1935 Kettingzaag - 1900W - GK1935-QS
  Black and Decker GK1935 Kettingzaag - 1900W - GK1935-QS

  Bijzondere kenmerken:

  Krachtige 1900W motor met hoog koppel
  Hoge zaagsnelheid - zaagt een 30cm stam door in 6,5 sec.
  Hard, stalen binnenwerk voor extra duurzaamheid van de machine
  Gereedschapsloos kettingspansysteem voor eenvoudig monteren en afstellen van de ketting
  35cm zwaardlengte voor de zwaard

  Normale prijs 136,00 Special Price 135,99 112,39
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Elektrische Kettingzaag van Black + Decker

Black + Decker is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Black + Decker Elektrische Kettingzaag? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Elektrische Kettingzaag?

Elektrische Kettingzaag van Black + Decker online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Black + Decker Elektrische Kettingzaag online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Black + Decker Elektrische Kettingzaag bestellen. Heeft u vragen over een Elektrische Kettingzaag of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.