Black + Decker Snoeischaar

... meer info

Bent u op zoek naar een Black + Decker Snoeischaar? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Black + Decker Snoeischaar is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Snoeischaar van Black + Decker kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Black + Decker Snoeischaar. Bestelt u uw Black + Decker Snoeischaar vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Black and Decker GK1000 Snoeischaar - 550W - GK1000-QS
  Black and Decker GK1000 Snoeischaar - 550W - GK1000-QS

  Bijzondere kenmerken:
  Werkt als een handsnoeizaag maar met de kracht van een kettingzaag
  Zwaard en ketting zijn afgeschermd door een beschermkap
  Overal in de tuin te gebruiken
  Automatische kettingsmering
  Krachtige motor
  Dubbele handgreep voor maximale controle
  Uniek ontwerp
  Grote capaciteit
  Revol

  Normale prijs 109,00 Special Price 100,99 83,46
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Snoeischaar van Black + Decker

Black + Decker is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Black + Decker Snoeischaar? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Snoeischaar?

Snoeischaar van Black + Decker online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Black + Decker Snoeischaar online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Black + Decker Snoeischaar bestellen. Heeft u vragen over een Snoeischaar of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.