Black + Decker Verticuteermachine

... meer info

Bent u op zoek naar een Black + Decker Verticuteermachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Black + Decker Verticuteermachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Verticuteermachine van Black + Decker kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Black + Decker Verticuteermachine. Bestelt u uw Black + Decker Verticuteermachine vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Sale
  Black and Decker GD300 Verticuteermachine - 600W - 300mm - GD300-QS
  Black and Decker GD300 Verticuteermachine - 600W - 300mm - GD300-QS

  Bijzondere kenmerken:
  Krachtige 600W motor
  Verticuteerbreedte 30 cm, geschikt voor kleine en middelgrote gazons
  3 Hoogtestanden met centrale hoogte-instelling zodat de verticuteerder het hele jaar optimaal te gebruiken is
  Handig te legen, grote opvangbak
  Centrale hoogteinstelling voor snel en eenvoudig geb

  Normale prijs 104,99 Special Price 99,65 82,36
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Verticuteermachine van Black + Decker

Black + Decker is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Black + Decker Verticuteermachine? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Verticuteermachine?

Verticuteermachine van Black + Decker online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Black + Decker Verticuteermachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Black + Decker Verticuteermachine bestellen. Heeft u vragen over een Verticuteermachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.