Bosch Generator / Aggregaat

... meer info

Bent u op zoek naar een Bosch Generator / Aggregaat? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Bosch Generator / Aggregaat is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Generator / Aggregaat van Bosch kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Bosch Generator / Aggregaat. Bestelt u uw Bosch Generator / Aggregaat op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Bosch GEN 230V-1500 Professional accu power unit met trolley - 1500W - 0600915000
  Bosch GEN 230V-1500 Professional accu power unit met trolley - 1500W - 0600915000

  Bijzondere kenmerken:

  Lithium-ijzerfosfaat batterij: hoog continu vermogen en snel oplaadbaar, 3 uur oplaadtijd en een langere levensduur
  Weerbestendig: kan het hele jaar door worden gebruikt
  Geïntegreerd LCD-display: belangrijke informatie in één oogopslag
  Geïntegreerd stalen frame: resistentie en eenv

  2.268,99 1.875,20
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Generator / Aggregaat van Bosch

Bosch is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Bosch Generator / Aggregaat? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Generator / Aggregaat?

Generator / Aggregaat van Bosch online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Bosch Generator / Aggregaat online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Bosch Generator / Aggregaat bestellen. Heeft u vragen over een Generator / Aggregaat of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.