Bostitch Compressor

... meer info

Bent u op zoek naar een Bostitch Compressor? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Bostitch Compressor is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Compressor van Bostitch kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Bostitch Compressor. Bestelt u uw Bostitch Compressor op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Bostitch MRC6-E Compressor - 1100W - 8 bar - 6L
  Bostitch MRC6-E Compressor - 1100W - 8 bar - 6L

  Bijzondere kenmerken:

  Krachtige compressor, weegt weinig
  en is compact.
  6 liter tank met krachtige olievrije motor, snelle tankvulling, in 96 seconden startklaar.
  De verhouding kracht/gewicht is enorm, met een gewicht van slechts 10.5 kg kan je 30 brads/minuut schieten.
  LED aan/uit schakelaar.
  Geïntegr

  Normale prijs 217,00 Special Price 167,99 138,83
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Compressor van Bostitch

Bostitch is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Bostitch Compressor? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Compressor?

Compressor van Bostitch online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Bostitch Compressor online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Bostitch Compressor bestellen. Heeft u vragen over een Compressor of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.