Bostitch Persluchthaspel / luchtslang

... meer info

Bent u op zoek naar een Bostitch Persluchthaspel / luchtslang? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Bostitch Persluchthaspel / luchtslang is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Persluchthaspel / luchtslang van Bostitch kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Bostitch Persluchthaspel / luchtslang. Bestelt u uw Bostitch Persluchthaspel / luchtslang op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Bostitch PRO1450 Hi Viz Pro Slang - 6mm - 15m
  Bostitch PRO1450 Hi Viz Pro Slang - 6mm - 15m

  Bijzondere kenmerken:

  Lichtgewicht constructie voor minimaal sleepwerk.
  Robuust versterkt Polyeurathane materiaal- weerstaat knikken, klitten of splijten.
  Slang wordt compleet geleverd met koppelingen, compatibel op alle Stanley / Bostitch pneumatische gereedschappen en compressoren.

  Specificaties:

  Max. werkdruk: 200 PSI
  Breedte slang: 6 mm
  L

  Normale prijs 98,84 Special Price 87,99 72,72
  Levertijd: 5-10 werkdagen
 2. Bostitch PRO-38100-25 Luchtslang - 30m
  Bostitch PRO-38100-25 Luchtslang - 30m

  Bijzondere kenmerken:

  Bostitch luchtslang

  Specificaties:

  Diameter slang: 10 mm
  Lengte: 30 m

  965,99 798,34
  Levertijd: 5-10 werkdagen

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Persluchthaspel / luchtslang van Bostitch

Bostitch is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Bostitch Persluchthaspel / luchtslang? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Persluchthaspel / luchtslang?

Persluchthaspel / luchtslang van Bostitch online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Bostitch Persluchthaspel / luchtslang online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Bostitch Persluchthaspel / luchtslang bestellen. Heeft u vragen over een Persluchthaspel / luchtslang of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.