Brennenstuhl Multimeter

... meer info

Bent u op zoek naar een Brennenstuhl Multimeter? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Brennenstuhl Multimeter is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Multimeter van Brennenstuhl kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Brennenstuhl Multimeter. Bestelt u uw Brennenstuhl Multimeter op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Brennenstuhl 1297150 elektronische multitester MT 6 S/2
  Brennenstuhl 1297150 elektronische multitester MT 6 S/2

  Bijzondere kenmerken:

  Contactvrij opsporen van leidingen met wisselspanning.
  Controleren van fase-, neutrale en aardingsleiding aan stopcontacten.
  Doorgangscontrole bv. bij zekeringen, gloeilampen enz.
  Polariteitscontrole bv. bij batterijen.
  Weergave op LED-scherm.
  Klein en handig.
  Dankzij superheldere

  Normale prijs 19,00 Special Price 12,29 10,16
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Multimeter van Brennenstuhl

Brennenstuhl is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Brennenstuhl Multimeter? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Multimeter?

Multimeter van Brennenstuhl online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Brennenstuhl Multimeter online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Brennenstuhl Multimeter bestellen. Heeft u vragen over een Multimeter of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.