»»» Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Excuses voor het ongemak. «««

Brennenstuhl Vochtmeter

... meer info

Bent u op zoek naar een Brennenstuhl Vochtmeter? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Brennenstuhl Vochtmeter is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Vochtmeter van Brennenstuhl kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Brennenstuhl Vochtmeter. Bestelt u uw Brennenstuhl Vochtmeter op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Brennenstuhl 1298680 Vochtigheidsmeter MD
  Brennenstuhl 1298680 Vochtigheidsmeter MD

  Bijzondere kenmerken:

  Vochtigheidsmeter MD.
  Voor de bepaling van de vochtigheidsgraad bij hout en/of bouwmaterialen. Zoals : beton, tegels, harde vloer, Gipskarton, tapijten enz.
  Meetbereik van 5 - 50 % bij hout en 1,5 % - 33 % bij bouwmaterialen.
  Weergave op een groot LCD-display (in procent tot 1

  Normale prijs 34,00 Special Price 22,99 19,00
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Vochtmeter van Brennenstuhl

Brennenstuhl is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Brennenstuhl Vochtmeter? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Vochtmeter?

Vochtmeter van Brennenstuhl online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Brennenstuhl Vochtmeter online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Brennenstuhl Vochtmeter bestellen. Heeft u vragen over een Vochtmeter of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.