usp1
usp2
usp3

Carhartt shirts

Stap de wereld van kleding in die net zo taai is als jij; welkom bij Carhartt shirts! Deze zijn niet alleen gemaakt om mee te bouwen, sleutelen of wat dan ook te doen wat je handen vuil maakt, maar ook om je te laten uitblinken terwijl je bezig bent. Met Carhartt trek je niet zomaar een shirt aan, je hult je in een verhaal van vakmanschap, duurzaamheid en onverzettelijkheid. Van de drukke bouwplaats tot de relaxte barbecue in het weekend, Carhartt shirts staan klaar om elke uitdaging met je aan te gaan. Robuust op het werk, maar soepel genoeg voor jouw vrije tijd - da's de belofte van Carhartt.

Prijs

61 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 3

Waarom Carhartt niet in je kledingkast mag ontbreken

Stel je voor: shirts die niet na een paar keer dragen de geest geven, die je niet in de steek laten als het erop aankomt. Dat is Carhartt. We praten hier over shirts die je niet laten zweten over details. Ze zijn gemaakt voor het ruige, het echte werk en tegelijkertijd ontworpen met jouw comfort in gedachten. Ademend, stevig en met een snufje stijl - omdat laten we eerlijk zijn, zelfs tijdens het zwaarste werk wil je er goed uitzien. Carhartt biedt die balans tussen functie en vorm, perfect voor zowel de professional als de fervente doe-het-zelver.

Van de juiste naad tot de perfecte stof

Elk shirt heeft z'n verhaal, en bij Carhartt beginnen die met kwaliteit en aandacht voor detail. Wat maakt de shirts van Carhartt zo bijzonder? Dat begint bij de stofkeuze. Ze kiezen voor materialen die tegen een stootje kunnen, comfortabel aanvoelen, en lang meegaan. Of je nu gaat voor een T-shirt, poloshirt of een werkshirt, Carhartt heeft nagedacht over de pasvorm en functionaliteit. Reflecterende elementen voor de veiligheid of extra zakken voor jouw gemak; elk detail telt. Met Carhartt kies je voor meer dan alleen een shirt, je kiest voor een stukje bescherming en comfort binnen de categorie pbm.

Jouw voordeel met Carhartt bij Gereedschapcentrum

Naast dat je met Carhartt shirts altijd klaar bent voor de dag, geeft Gereedschapcentrum je nog eens twee extra voordelen. Eerste punt: je hebt jouw Carhartt shirt razendsnel in huis. We snappen dat wachten zonde is van je kostbare tijd. Daarom zorgen we ervoor dat jouw nieuwe beste werkmaatje voor je deur staat voordat je 'gereedschap' kan zeggen. Ten tweede: niet alleen onze levering is top, ook onze prijzen zijn dat. Gereedschapcentrum staat garant voor scherpe prijzen, zodat jij zorgeloos een stijlvolle indruk op de werkvloer kan achterlaten. Kies voor de sterke combinatie van Carhartt en Gereedschapcentrum, want samen staan we sterk.