DeWALT Gatenzaag

Bent u op zoek naar een DeWALT Gatenzaag? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt
... meer info

Bent u op zoek naar een DeWALT Gatenzaag? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie DeWALT Gatenzaag is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Gatenzaag van DeWALT kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie DeWALT Gatenzaag. Bestelt u uw Gatenzaag op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
 1. DeWalt DT8214L BIM gatenzaag - 114x40mm - DT8214L-QZ
  DeWalt DT8214L BIM gatenzaag - 114x40mm - DT8214L-QZ

  Bijzondere kenmerken

  Gatzagen van professionele kwaliteit voor zware toepassingen
  Snel verwisselbare centreerboor voor effectief boren
  Extra geharde High Speed Steel HSS-tanden met variabele tandsteek
  Zaagrand uit M3 staal verlengt de levensduur van de gatzagen
  12.5 mm grotere boordiepte dan bij een s

  39,39 32,55
  Verzending: binnen 3 weken

1 product

per pagina

Gatenzaag van DeWALT

DeWALT is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een DeWALT Gatenzaag? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Gatenzaag?

Gatenzaag van DeWALT online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een DeWALT Gatenzaag online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw DeWALT Gatenzaag bestellen. Heeft u vragen over een Gatenzaag neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!