DeWalt Bandschuurmachine

... meer info

Bent u op zoek naar een DeWalt Bandschuurmachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie DeWalt Bandschuurmachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Bandschuurmachine van DeWalt kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie DeWalt Bandschuurmachine. Bestelt u uw DeWalt Bandschuurmachine op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. DeWalt DWP352VS Bandschuurmachine - 1010W - 75 x 533mm - DWP352VS-QS
  DeWalt DWP352VS Bandschuurmachine - 1010W - 75 x 533mm - DWP352VS-QS

  Standaard meegeleverd:

  1x Stofopvang

  Bijzondere kenmerken:

  Variabele snelheid voor warmtegevoelig schuurwerk en een superieure afwerking
  Automatische bandsporingsinrichting met manuele bijstellingsmogelijkheid zorgt voor het precies lopen van de schuurband
  Tweehandsbediening voor een goede balans en controle; ook

  Normale prijs 338,00 Special Price 268,99 222,31
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bandschuurmachine van DeWalt

DeWalt is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een DeWalt Bandschuurmachine? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Bandschuurmachine?

Bandschuurmachine van DeWalt online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een DeWalt Bandschuurmachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw DeWalt Bandschuurmachine bestellen. Heeft u vragen over een Bandschuurmachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.