DeWalt Waterpasinstrument

... meer info

Bent u op zoek naar een DeWalt Waterpasinstrument? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie DeWalt Waterpasinstrument is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Waterpasinstrument van DeWalt kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie DeWalt Waterpasinstrument. Bestelt u uw DeWalt Waterpasinstrument vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Dewalt DW096PK automatisch waterpastoestel met vergrotingsfactor 26 in koffer - DW096PK-XJ
  Dewalt DW096PK automatisch waterpastoestel met vergrotingsfactor 26 in koffer - DW096PK-XJ

  Standaard meegeleverd:
  1x Heavy Duty 2.44m aluminium meetlat
  1x Aluminium statief
  1x Schietlood
  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken:
  Magnetisch gedempte compensator voor een makkelijke opstelling met een optimaal bereik en een hoge precisie
  Vergrotingsfactor 26x voor een bereik van 100 m+
  Meetnauwkeuri

  Normale prijs 580,00 Special Price 494,99 409,08
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Waterpasinstrument van DeWalt

DeWalt is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een DeWalt Waterpasinstrument? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Waterpasinstrument?

Waterpasinstrument van DeWalt online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een DeWalt Waterpasinstrument online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw DeWalt Waterpasinstrument bestellen. Heeft u vragen over een Waterpasinstrument of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.