Facom Schilderspullen

... meer info

Bent u op zoek naar een Facom Schilderspullen? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Facom Schilderspullen is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Schilderspullen van Facom kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Facom Schilderspullen. Bestelt u uw Facom Schilderspullen op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Facom 235.J1 3 delige RVS krabberset
  Facom 235.J1 3 delige RVS krabberset

  Bijzondere kenmerken:

  Heft met Bi materiaal bekleed voor een goede grip.
  Versterkte slagzone aan de achterkant van het handvat.
  Met ophangoog.

  Specificaties:

  Lengte: 215 mm
  Breedte: 32 mm recht, 32 mm gebogen, 50 mm recht
  RVS lem: 0.8 mm

  Normale prijs 50,00 Special Price 29,39 24,29
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Schilderspullen van Facom

Facom is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Facom Schilderspullen? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Schilderspullen?

Schilderspullen van Facom online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Facom Schilderspullen online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Facom Schilderspullen bestellen. Heeft u vragen over een Schilderspullen of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.