Faithfull SDS Plus beitels

... meer info

Bent u op zoek naar een Faithfull SDS Plus beitels? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Faithfull SDS Plus beitels is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

SDS Plus beitels van Faithfull kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Faithfull SDS Plus beitels. Bestelt u uw Faithfull SDS Plus beitels vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Faithfull FAISDSSET6 6 delige SDS Beitel- & borenset
  Faithfull FAISDSSET6 6 delige SDS Beitel- & borenset

  Set bestaat uit:
  1x Etui
  1x SDS boor 5.5 x 160mm
  1x SDS boor 7 x 160mm
  1x SDS boor 8 x 210mm
  1x SDS boor 10 x 210mm
  1x SDS beitel 20 x 250mm
  1x SDS beitel 40 x 250mm

  24,95 20,62
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

SDS Plus beitels van Faithfull

Faithfull is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Faithfull SDS Plus beitels? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor SDS Plus beitels?

SDS Plus beitels van Faithfull online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Faithfull SDS Plus beitels online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Faithfull SDS Plus beitels bestellen. Heeft u vragen over een SDS Plus beitels of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.