Faithfull Schep / Schop

... meer info

Bent u op zoek naar een Faithfull Schep / Schop? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Faithfull Schep / Schop is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Schep / Schop van Faithfull kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Faithfull Schep / Schop. Bestelt u uw Faithfull Schep / Schop vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Sale
  Faithfull FAIASFSROUND Stalen opvouwbare schop - 570mm
  Faithfull FAIASFSROUND Stalen opvouwbare schop - 570mm

  Bijzondere kenmerken:
  Faithfull FAIASFSROUND stalen opvouwbare schop met rond mes, compact voor eenvoudig opbergen en kan gebruikt worden in drie posities voor gebruik als een schop, plukken of geul. + (gesloten)
  Het is ideaal voor het graven, egaliseren van de grond, het verwijderen van puin, het rooi

  Normale prijs 19,99 Special Price 9,95 8,22
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Schep / Schop van Faithfull

Faithfull is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Faithfull Schep / Schop? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Schep / Schop?

Schep / Schop van Faithfull online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Faithfull Schep / Schop online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Faithfull Schep / Schop bestellen. Heeft u vragen over een Schep / Schop of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.