Faithfull Ladder

... meer info

Bent u op zoek naar een Faithfull Ladder? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Faithfull Ladder is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Ladder van Faithfull kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Faithfull Ladder. Bestelt u uw Faithfull Ladder op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Faithfull FAISTEPUP3 opvouwbare stapladder -150kg
  Faithfull FAISTEPUP3 opvouwbare stapladder -150kg

  Bijzondere kenmerken:

  Perfect voor schilders en timmermannen
  Lichtgewicht aluminium
  Belastbaar tot 150kg
  Dubbele veiligheid
  Gemakkelijk opvouwbaar
  Non-slip

  Specificaties:

  Omvang (l x b x h) 100 x 30 x 52cm

  77,09 63,71
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Ladder van Faithfull

Faithfull is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Faithfull Ladder? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Ladder?

Ladder van Faithfull online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Faithfull Ladder online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Faithfull Ladder bestellen. Heeft u vragen over een Ladder of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.