FERM Lamellen

... meer info

Bent u op zoek naar een FERM Lamellen? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie FERM Lamellen is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Lamellen van FERM kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie FERM Lamellen. Bestelt u uw FERM Lamellen vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Ferm BJA1004 Lamellen - 56x23x4mm
  Ferm BJA1004 Lamellen - 56x23x4mm

  Specificaties:
  Gewicht in kg 0.1330
  Afmeting (mm): 56x23x4
  50 stuks

  Normale prijs 19,00 Special Price 6,99 5,78
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Lamellen van FERM

FERM is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een FERM Lamellen? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Lamellen?

Lamellen van FERM online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een FERM Lamellen online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw FERM Lamellen bestellen. Heeft u vragen over een Lamellen of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.