FERM Stofafzuiging

... meer info

Bent u op zoek naar een FERM Stofafzuiging? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie FERM Stofafzuiging is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Stofafzuiging van FERM kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie FERM Stofafzuiging. Bestelt u uw FERM Stofafzuiging vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Ferm CSA1039 Stofafzuigslang - 162cm
  Ferm CSA1039 Stofafzuigslang - 162cm

  Bijzondere kenmerken:
  Geschikt: CSM1038
  Stofafzuigslang
  Gebruiksvriendelijk
  Hoogwaardige kwaliteit

  Specificaties:
  Buitenmaat rond 14mm
  Binnenmaat rond 8.6mm
  Lengte: 162cm

  Normale prijs 20,00 Special Price 19,99 16,52
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Stofafzuiging van FERM

FERM is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een FERM Stofafzuiging? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Stofafzuiging?

Stofafzuiging van FERM online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een FERM Stofafzuiging online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw FERM Stofafzuiging bestellen. Heeft u vragen over een Stofafzuiging of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.