FERM Accu Schroevendraaier

... meer info

Bent u op zoek naar een FERM Accu Schroevendraaier? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie FERM Accu Schroevendraaier is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Accu Schroevendraaier van FERM kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie FERM Accu Schroevendraaier. Bestelt u uw FERM Accu Schroevendraaier op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Ferm CDM1108S 3.6V Li-Ion accu schroevendraaier set in koffer
  Ferm CDM1108S 3.6V Li-Ion accu schroevendraaier set in koffer

  Standaard meegeleverd:

  1x USB oplader
  1x Magnetische bithouder
  10x S2 bits
  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken:

  Max. draaimoment 7 Nm
  Li-Ion technologie; altijd klaar voor gebruik, 50% betere prestatie in vergelijking met reguliere accu’s
  USB oplader
  Voorzien van LED werkverlichting
  Ergonomisch design

  38,99 32,22
  Levertijd: 5-10 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Accu Schroevendraaier van FERM

FERM is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een FERM Accu Schroevendraaier? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Accu Schroevendraaier?

Accu Schroevendraaier van FERM online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een FERM Accu Schroevendraaier online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw FERM Accu Schroevendraaier bestellen. Heeft u vragen over een Accu Schroevendraaier of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.