Prijzen excl. BTW tonen?
Ja
Nee

FERM Figuurzaagmachine

... meer info

Bent u op zoek naar een FERM Figuurzaagmachine? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie FERM Figuurzaagmachine is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Figuurzaagmachine van FERM kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie FERM Figuurzaagmachine. Bestelt u uw FERM Figuurzaagmachine op maandag tot en met vrijdag vóór 22:59 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd. Bestellingen in het weekend van vrijdag 22:59 uur tot en met zondag 18:00 uur, worden op maandag geleverd. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Ferm SSM1005 Figuurzaagmachine met blazer - 90W
  Ferm SSM1005 Figuurzaagmachine met blazer - 90W

  Standaard meegeleverd:

  10x Zaagblad
  1x Verstekgeleider
  1x Beschermkap
  2x Inbussleutel
  1x Flexibel stofblaassysteem
  2x Zaagbladadapter

  Bijzondere kenmerken:

  Robuuste machine met gietijzeren behuizing
  Werktafel instelbaar van 0 - 45 graden
  Met professioneel stofblaassysteem voor een schoon werkoppervlak e

  Normale prijs 120,00 Special Price 106,99 88,42
  Beschikbaar vanaf 02-01-18

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Figuurzaagmachine van FERM

FERM is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een FERM Figuurzaagmachine? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Figuurzaagmachine?

Figuurzaagmachine van FERM online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een FERM Figuurzaagmachine online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw FERM Figuurzaagmachine bestellen. Heeft u vragen over een Figuurzaagmachine of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.