FERM Generator / Aggregaat

... meer info

Bent u op zoek naar een FERM Generator / Aggregaat? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie FERM Generator / Aggregaat is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Generator / Aggregaat van FERM kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie FERM Generator / Aggregaat. Bestelt u uw FERM Generator / Aggregaat vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Ferm PGM1008 generator - 2000W - 15L
  Ferm PGM1008 generator - 2000W - 15L

  Standaard meegeleverd:
  2x Stopcontact
  1x Schroevendraaier
  1x Dopsleutel
  1x Moersleutel

  Bijzondere kenmerken:
  Krachtige 6,5pk generator met automatische spanningsregelaar voor een stabile vermogen tot maximal 2200W- Heldere brandstofpeilaanduiding bovenop het apparaat
  Bij overbelasting zal de m

  341,79 282,47
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Generator / Aggregaat van FERM

FERM is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een FERM Generator / Aggregaat? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Generator / Aggregaat?

Generator / Aggregaat van FERM online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een FERM Generator / Aggregaat online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw FERM Generator / Aggregaat bestellen. Heeft u vragen over een Generator / Aggregaat of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.