FERM Slagmoersleutel

... meer info

Bent u op zoek naar een FERM Slagmoersleutel? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl heeft een uitgebreid aanbod van professioneel gereedschap en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie FERM Slagmoersleutel is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Slagmoersleutel van FERM kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie FERM Slagmoersleutel. Bestelt u uw FERM Slagmoersleutel vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Ferm ATM1043 Slagmoersleutel op lucht in koffer - 310Nm - 1/2"
  Ferm ATM1043 Slagmoersleutel op lucht in koffer - 310Nm - 1/2"

  Standaard meegeleverd:
  1x 10 delige doppenset
  1x 5” verlengstuk
  1x Olie
  1x Inbussleutel
  1x Snelkoppeling
  1x Olievernevelaar
  1x DIN aansluiting
  1x Orion aansluiting
  1x Koffer

  Bijzondere kenmerken:
  Deze ATM1043 slagmoersleutel van FERM is de power tool voor auto hobbyisten. De krachtige power

  Normale prijs 70,00 Special Price 59,49 49,17
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Slagmoersleutel van FERM

FERM is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een FERM Slagmoersleutel? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Slagmoersleutel?

Slagmoersleutel van FERM online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een FERM Slagmoersleutel online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw FERM Slagmoersleutel bestellen. Heeft u vragen over een Slagmoersleutel of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.