Fiskars Sneeuwschuiver

... meer info

Bent u op zoek naar een Fiskars Sneeuwschuiver? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Fiskars Sneeuwschuiver is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Sneeuwschuiver van Fiskars kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Fiskars Sneeuwschuiver. Bestelt u uw Fiskars Sneeuwschuiver vóór 22:59 uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Bel dan naar 013 889 4444 of neem op een andere manier contact op. Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Fiskars 143210 QuikFit Sneeuwruimer - 360x320mm - 1000743
  Fiskars 143210 QuikFit Sneeuwruimer - 360x320mm - 1000743

  Bijzondere kenmerken:
  Fiskars staat voor innovatieve functionaliteit en zet met haar tuingereedschappen een nieuwe stap voorruit. Duurzame, vernuftige en daarbij lichte gereedschappen verhogen de efficiëntie bij de tuinwerkzaamheden, geven ruimte voor creativiteit en meer tijd om van de tuin te geniet

  18,09 14,95
  Levertijd: 3-8 werkdagen

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Sneeuwschuiver van Fiskars

Fiskars is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Fiskars Sneeuwschuiver? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Sneeuwschuiver?

Sneeuwschuiver van Fiskars online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Fiskars Sneeuwschuiver online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Fiskars Sneeuwschuiver bestellen. Heeft u vragen over een Sneeuwschuiver of heeft u andere vragen neem dan contact op via 013 889 4444 of een andere contactoptie.