Let op: Het is momenteel erg druk bij onze vervoerders. De bezorging van uw bestelling kan een dag vertraging oplopen >

Fiskars Pikhouweel

Bent u op zoek naar een Fiskars Pikhouweel? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl bied
... meer info

Bent u op zoek naar een Fiskars Pikhouweel? Dan bent u op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen. In de categorie Fiskars Pikhouweel is zonder twijfel een voor u geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor de:

Pikhouweel van Fiskars kopen

Gereedschapcentrum.nl hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Fiskars Pikhouweel. Bestelt u uw Pikhouweel op Gereedschapcentrum.nl? Dan profiteert u direct van voordelen zoals een extra lange bedenktijd, een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Kunt u wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor u geschikte product? Wij helpen u graag!

1 product

per pagina
 1. Fiskars 1020166 Pikhouweel L - 910mm
  Fiskars 1020166 Pikhouweel L - 910mm

  Bijzondere kenmerken

  Uniek trillingsreductiesysteem – 50% minder terugslag
  Ergonomisch vormgegeven handgreep
  Scherpe, inductiegeharde hakkant
  Rubberen steelbescherming: vermindert de vibratie bij misslaan

  Terwijl terugslag en schokgolven tot ongemak of zelfs verwondingen kunnen leiden, helpen trillingsdempend

  100,99 83,46
  Verzending: binnen 6 werkdagen

1 product

per pagina

Pikhouweel van Fiskars

Fiskars is één van de merken die verkrijgbaar zijn bij Gereedschapcentrum.nl. Op de site van Gereedschapcentrum.nl vindt u diverse merken op het gebied van professioneel gereedschap. Ieder merk heeft zo zijn onderscheidende kenmerken. Overweegt u de aanschaf van een Fiskars Pikhouweel? Dan bent u verzekerd van een betrouwbaar merk. Ook het aanbod bekijken van andere topmerken voor Pikhouweel?

Pikhouweel van Fiskars online kopen

Wilt u snel en eenvoudig een Fiskars Pikhouweel online kopen? Dan bent u bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kunt u altijd gemakkelijk en overal uw Fiskars Pikhouweel bestellen. Heeft u vragen over een Pikhouweel neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag!