usp1
usp2
usp3

    Bevestigingsmateriaal

    (8)

    Transport & opslag

    (4)

    Verf & verfbenodigdheden

    (1)

Prijs

Fixman

13 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 1

Maak kennis met Fixman: jouw fix voor elke klus

Stel je voor: een merk dat zo veelzijdig is dat je voor elke klus wel iets vindt. Dat is Fixman. Begonnen als een underdog in de gereedschapswereld, maar inmiddels niet meer weg te denken uit de gereedschapskist van zowel de hobbyist als de pro. Van tape tot haken en zelftappende schroeven, Fixman heeft het allemaal. Wat begon in een kleine werkplaats is uitgegroeid tot een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en innovatie. Fixman is er voor iedereen die gelooft dat een goede voorbereiding het halve werk is.

Betrouwbaar tot op de laatste schroef

Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn geen marketingpraatjes voor Fixman; het is de kern van hun business. Elk product, of het nu gaat om tape, haken of zelftappende schroeven, is gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. Dit betekent minder verspilling en meer waar voor je geld. Fixman weet dat betrouwbaar gereedschap het verschil maakt tussen een klus die voelt als een last en een project dat je met plezier aanpakt.

Alles wat je nodig hebt, en meer

Fixman blinkt uit door zijn breed assortiment. Niet alleen hebben ze alles wat je nodig hebt voor je klus, ze hebben zelfs dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had. Hun tape plakt als geen ander, hun haken kunnen meer gewicht dragen dan je zou verwachten en hun zelftappende schroeven draai je met gemak in elke ondergrond. Een leuk weetje: Fixman was een van de eerste merken die gereedschap in felle kleuren introduceerde, zodat je het nooit meer kwijtraakt in je werkplaats!

Waarom Fixman onmisbaar is in jouw gereedschapskist

Fixman bij Gereedschapcentrum is een match made in heaven. Met een groot assortiment en alles direct leverbaar uit eigen voorraad, kun je bij ons terecht voor al je Fixman benodigdheden. Profiteer van onze snelle levering en competitieve prijzen en maak van elke klus een succesverhaal. Of je nu een doe-het-zelver bent of een ervaren professional, met Fixman gereedschap van Gereedschapcentrum zit je altijd goed.